Allied Tribal Forces

Go Back   Allied Tribal Forces > Main Forums > Technical

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-19-2012, 09:14 PM   #1
0ri0n
Registered User
 
0ri0n's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Watertown, NY
Age: 53
Posts: 235
0ri0n RSS Feed
Built a new rig but having an issue

Just posting to get some ideas from all of you.
Just built a new rig and it came together beautifully. Posted first time.
Loaded the Windows 7 OS
Updated all my drivers.
Loaded Office 2010
Next was Planetside
Loaded no problem. Launch PS. Get Launch window.

I get launch window. Hit the play button. I get Microsoft visual C++ Runtime Library
Runtime Error !

I turned off all non MS in msconfig window. Still problem.
Went to PS support and they looked at my MSinfo and DxDiag info
They had me load one C++ file from MS but no go.
Any ideas would be helpful.
Thanks Orion

System specs
MB Gigabyte GA-H67M-D2-B3
Chip Intel core i3-2100
Ram Corsair DDR3 2 sticks 2 GB CM3X2G1333 C9
Vid Card Radeon HD6790 Saphire 1GB GDDR5
0ri0n is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2012, 08:26 PM   #3
0ri0n
Registered User
 
0ri0n's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Watertown, NY
Age: 53
Posts: 235
0ri0n RSS Feed
Re: Built a new rig but having an issue

Thank you!! Thank you!! Ran it as administrator and that was it. Thanks SilverTalon.
I am sure my wife will not thank you. Well I will get two days of playing in before I head back out to sea. But I appreciate the help. Anything I can do let me know. Just was bugging the heck out of me that I couldnt fix it. Everything else went so smoothly when I put this together.

Thanks,

Orion
0ri0n is offline   Reply With Quote
Reply

  Allied Tribal Forces > Main Forums > Technical

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Addon Spotlight: Blizzard's built-in raid profiles TalonBot News 0 07-07-2011 11:22 AM
Authenticator Issue Stoke World of Warcraft 17 03-24-2011 07:37 AM
[CoH] Issue 7: New UI and Art Upgrades! TalonBot News 0 04-07-2006 10:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:56 PM.


vBulletin, Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.