Allied Tribal Forces

Go Back   Allied Tribal Forces > Main Forums > Consoles

Notices

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-04-2009, 07:22 AM   #1
Spinning Hat
XMEN - CO
PlanetSide Characters
 
Spinning Hat's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Minneapolis, MN USA
Age: 40
Posts: 2,570
Spinning Hat RSS Feed
WoW Characters
Send a message via ICQ to Spinning Hat Send a message via AIM to Spinning Hat Send a message via MSN to Spinning Hat Send a message via Yahoo to Spinning Hat
360 question

Does the 20Gb 360 Premium have an HDMI port? I got a new TV, and was wanting t hook it up via HDMI.. I have the original Composite / Component cable, and was looking at switching that, but if I could do it via HDMI, that would be sweet...
Spinning Hat is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2009, 02:19 PM   #2
Skillet
Registered User
PlanetSide Characters
 
Skillet's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amber, OK
Age: 44
Posts: 287
Skillet RSS Feed
WoW Characters
Re: 360 question

I think all of the newer model XBoxes come with HDMI ports on them. Check the box before buying one tho.
__________________
Skillet is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2009, 03:01 AM   #3
Stoke
PlanetSide Characters
 
Stoke's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Carolina Old Folks Home
Age: 52
Posts: 4,039
Stoke RSS Feed
WoW Characters
Send a message via Yahoo to Stoke
Re: 360 question

The one I bought does.... thats how I hooked it up....

Last edited by Stoke; 10-05-2009 at 03:06 AM.
Stoke is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 08:38 PM   #4
Spinning Hat
XMEN - CO
PlanetSide Characters
 
Spinning Hat's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Minneapolis, MN USA
Age: 40
Posts: 2,570
Spinning Hat RSS Feed
WoW Characters
Send a message via ICQ to Spinning Hat Send a message via AIM to Spinning Hat Send a message via MSN to Spinning Hat Send a message via Yahoo to Spinning Hat
Re: 360 question

Yeah, I got mine in 2007.. No HDMI port. I saw a pic on xbox.com of the different AV hookups, and the HDMI is a little port under the big AV output, and mine is missing it.. :/ Either way, the Component output to the TV still looks pretty freakin sweet.
Spinning Hat is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 08:23 AM   #6
Spinning Hat
XMEN - CO
PlanetSide Characters
 
Spinning Hat's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Minneapolis, MN USA
Age: 40
Posts: 2,570
Spinning Hat RSS Feed
WoW Characters
Send a message via ICQ to Spinning Hat Send a message via AIM to Spinning Hat Send a message via MSN to Spinning Hat Send a message via Yahoo to Spinning Hat
Re: 360 question

I would do that, but my receiver is lacking that capability.. :/ It's got an HDMI out for video, but no optical in.. What's worse, is the TV has an optical audio out, so it could be even better, but I guess I'll just have to make sure the next one has the optical in.
Spinning Hat is offline   Reply With Quote
Reply

  Allied Tribal Forces > Main Forums > Consoles

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Amythaon General Forum 1 09-13-2007 03:01 PM
BF2 question Stallion General Forum 4 08-24-2005 07:57 AM
So here is the Question Cass Technical 8 07-30-2005 02:39 PM
Another Question KWood World of Warcraft 15 12-17-2004 04:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:20 AM.


vBulletin, Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.